Om Gapea

Om Gapea

 

Namnet Gapea har två betydelser

 

En kombination av namnen på fem par upptäckande barnaögon. Barn som inte själva sätter upp hinder. För dessa fem finns få hinder och massor av möjligheter. Möjligheter att utforska här och nu. Ett ständigt lärande. Vad kan vi lära av dom?

Gapea står även för att fylla GAP Effektivt och Anpassat. Med erfarenhet och bredd i kompetens, verktyg och metoder skräddarsys tjänster för att kvalitetssäkra och ge kunden Return on Invenstment.

Kvalitet

Medlem i International Coach Federation( ICF) och följer deras etiska regler. PCC certifierad.

http://icfsverige.se/

 

 

Bakgrund

Startade Gapea 2005. Uppdrag inom Utbildning, HR frågor, Rekrytering, Chefsstöd, Coaching, Change management, Kompetens – och Organisationsutveckling, Rehabilitering. Coachat linjechefer, projektledare, medarbetare samt arbetssökande. Varit mentor till HR-medarbetare. Coach för chefer i chefsrollen och facilitator i förändringsgrupper. Erfaren HR- chef och konsult. Kännetecken är; humor, prestigelöshet samt fokus och lyhördhet för kundens behov och affärsnytta.

Profil

Iris Rehnholm

Utbildning

Fil kand. Personal och Arbetslivsfrågor 140p, Stockholms Universitet. Inriktning organisation.

Grundutbildning coaching samt Fördjupning för erfarna coacher. Neuroscience & Coaching, Leapfrog AB.

Övriga kurser

Att facilitera workshop. Projektledning för HR. Effektivitetsprogrammet. Ledarutvecklingsprogram. Förhandling, Arbetsmiljö m m

 

Erfarenhet

Mångårig erfarenhet av HR- organisationsutveckling i olika branscher. HR-chef, Ledarutveckling, Arbetsmiljö/Rehabilitering. Rekrytering, avveckling/omställning.

 

 

Kontakta Gapea

Gapea finns på:

+46 (0)73 321 3938